İnceleme Gezisi ve Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı – TİGEM Karacabey Tesisleri

Türk Kamu İşletmeleri Birliği’nin ana hedeflerinden biri olan “Türk Kamu İşletmeleri arasında işbirliğini sağlamak ve geliştirmek” ilkesi çerçevesinde kurumlararası diyaloğun artırılması amacıyla 28-30 Haziran 2013 tarihleri arasında TİGEM Genel Müdürlüğü Bursa Karacabey tesislerinde bir inceleme gezisi ve genel toplantı düzenlenmiştir.

29.06.2013 tarihinde yapılan genel toplantı saat 10:00 da başlamış olup açılış konuşmasını Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi TİGEM Genel Müdürü Mehmet Halis BİLDEN yaparak, TİGEM Genel Müdürlüğü tanıtım sunumunu gerçekleştirmiştir. Ardından sırasıyla, TMO Genel Müdürü Mesut KÖSE TMO Genel Müdürlüğünün, ESK Genel Müdürü İsmail KEMALOĞLU ESK Genel Müdürlüğünün, TAGEM Genel Müdürü Doç. Dr. Masum BURAK TAGEM Genel Müdürlüğünün ve Koruma Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan EROL Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü’nün tanıtım sunumlarını gerçekleştirerek yapılan faaliyetler ve kurumlarının politikaları hakkında detaylı bilgiler vermişlerdir.

Soru cevap bölümünde, katılımcıların soruları ilgili kurum Genel Müdürleri tarafından yanıtlandırılmıştır.

Kapanış konuşmasında Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve TİGEM Genel Müdürümüz Mehmet Halis BİLDEN tüm katılımcılara vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür edip oturumu kapattı.

Öğle yemeğinden sonra TİGEM Karacabey tesisleri inceleme gezisi gerçekleştirilerek yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili TİGEM Genel Müdürümüz ve tesis yetkilileri tarafından katılımcılara detaylı bilgiler verilmiştir. Çok olumlu ve faydalı geçen bu programla birlikte ileriki tarihlerde yeni çalışmaların yapılması temennisiyle program sonlandırılmıştır.