Kamu İşletmeleri ve Rekabet Gücü

Birliğimiz üyesi kurum ve kuruluş yöneticilerinin katılımıyla 15 Eylül 2012 tarihinde “Kamu İşletmeleri ve Rekabet Gücü” konulu bir seminer Bolu Büyük Abant Oteli’nde düzenlenmiştir.

Seminerin açılış konuşması Birliğimiz Başkan Vekili Ahmet Fevzi KARAMUSTAFAOĞLU tarafından yapılarak, katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür edip sözü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BARCA hocamıza verdi.

Prof. Dr. Mehmet BARCA “Kamu İşletmeleri ve Rekabet Gücü” başlığı adı altında katılımcılara detaylı bir sunum yaparak Kamu İşletmelerinin Rekabet Stratejileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sonuç oturumunda, sayın hocamız katılımcıların sorularını cevaplayarak özellikle Kamu İşletmelerinin rekabet gücü tartışılarak bu anlamda yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümü için neler yapılabileceği üzerinde duruldu.

Kapanış konuşmasında Birlik Başkan Vekili Ahmet Fevzi KARAMUSTAFAOĞLU, tüm katılımcılara bu seminere vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür edip, seminerin çok yararlı ve olumlu geçmiş olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek birlik olarak bu tür toplantıların devamı için gerekli çalışmaların yapılacağının altını çizdi.

Kamu İşletmeleri ve Rekabet Gücü

Rekabet Stratejileri
İndir