Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı – ETİ MADEN İŞLETMELERİ Genel Müdürlüğü

KURUMLARARASI DİYALOĞU GELİŞTİRME TOPLANTISI 

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

23 OCAK 2018

Birliğimizin ana hedeflerinden biri olan “Türk Kamu İşletmeleri arasında işbirliğini sağlamak ve geliştirmek” ilkesi çerçevesinde Birliğimiz üyesi kurum ve kuruluş yöneticilerinin katılımıyla, kurumlararası diyaloğun artırılması, üyelerimiz arasında dayanışma ve güç birliğinin pekiştirilmesine yönelik olarak düzenlemekte olduğumuz “Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı” nın yedincisi 23 Ocak 2018 tarihinde ETİ MADEN İŞLETMELERİ Genel Müdürlüğü’nde  saat 19:00’da gerçekleştirilmiştir.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı ve EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat ŞATIROĞLU açılış konuşmasında, birliğimiz amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsederek, özellikle birliğimiz üyesi kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliği ve diyaloğun geliştirilmesinin önemini vurguladı. Daha önce EÜAŞ, TİGEM, PTT A.Ş., TMO, MKE Kurumu ve TKİ Genel Müdürlüklerinde gerçekleştirdiğimiz toplantıların çok katkı sağladığını ve faydalı geçtiğini, benzer toplantıların düzenlenmesine devam edileceğini belirtip katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Daha sonra ETİ MADEN İŞLETMELERİ Genel Müdürü Serkan KELEŞER, ETİ MADEN İŞLETMELERİ Genel Müdürlüğü’nün faaliyet alanları ve kurumun mevcut projeleri ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.