Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı – TKİ Genel Müdürlüğü

KURUMLARARASI DİYALOĞU GELİŞTİRME TOPLANTISI 

TKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

25 ARALIK 2017

Birliğimizin ana hedeflerinden biri olan “Türk Kamu İşletmeleri arasında işbirliğini sağlamak ve geliştirmek” ilkesi çerçevesinde Birliğimiz üyesi kurum ve kuruluş yöneticilerinin katılımıyla, kurumlararası diyaloğun artırılması, üyelerimiz arasında dayanışma ve güç birliğinin pekiştirilmesine yönelik olarak düzenlemekte olduğumuz “Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı” nın altıncısı 25 Aralık 2017 tarihinde TKİ (Türkiye Kömür İşletmeleri) Genel Müdürlüğü’nde  saat 19:00’da gerçekleştirilmiştir.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı ve EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat ŞATIROĞLU açılış konuşmasında, birliğimiz amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsederek, özellikle birliğimiz üyesi kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliği ve diyaloğun geliştirilmesinin önemini vurguladı. Daha önce EÜAŞ, TİGEM, PTT A.Ş., TMO ve MKE Kurumu Genel Müdürlüklerinde gerçekleştirdiğimiz toplantıların çok katkı sağladığını ve faydalı geçtiğini, benzer toplantıların düzenlenmesine devam edileceğini belirtip katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Daha sonra TKİ Genel Müdürü Ömer BAYRAK, TKİ Genel Müdürlüğü’nün faaliyet alanları ve kurumun mevcut projeleri ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.