Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı – PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü

KURUMLARARASI DİYALOĞU GELİŞTİRME TOPLANTISI 

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

15 HAZİRAN 2017

Birliğimizin ana hedeflerinden biri olan “Türk Kamu İşletmeleri arasında işbirliğini sağlamak ve geliştirmek” ilkesi çerçevesinde Birliğimiz üyesi kurum ve kuruluş yöneticilerinin katılımıyla, kurumlararası diyaloğun artırılması, üyelerimiz arasında dayanışma ve güç birliğinin pekiştirilmesine yönelik olarak düzenlemekte olduğumuz “Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı” nın 3.sü 15 Haziran 2017 tarihinde PTT A.Ş. (Posta Telgraf Teşkilatı A.Ş.) Genel Müdürlüğü’nde  saat 19:00’da gerçekleştirilmiş ve iftar yemeği verilmiştir.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet TAŞAN açılış konuşmasında, birliğimiz amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsederek, özellikle birliğimiz üyesi kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliği ve diyaloğun geliştirilmesinin önemini vurguladı. Daha önce EÜAŞ ve TİGEM Genel Müdürlüklerinde gerçekleştirdiğimiz toplantılardan bahsederek, bu ve benzeri toplantıların gerçekleştirilmesine devam edileceğini belirtip katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Daha sonra PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil ZEMBAT bir konuşma yaparak, PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün faaliyet alanları ve gelecekte gerçekleştirilecek projelerle ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

PTT Genel Müdürümüz Kenan BOZGEYİK de katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasının ardından iftar yemeğine geçildi.

Yemeğin ardından toplantı sona erdi.