Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı – TİGEM Genel Müdürlüğü Urfa Ceylanpınar Tesisleri Gezisi

KURUMLARARASI DİYALOĞU GELİŞTİRME TOPLANTISI 

TİGEM URFA CEYLANPINAR TESİSLERİ GEZİSİ

19 – 20 MAYIS 2017

Türk Kamu İşletmeleri Birliği’nin ana hedeflerinden biri olan “Türk Kamu İşletmeleri arasında işbirliğini sağlamak ve geliştirmek” ilkesi çerçevesinde kurumlararası diyaloğun artırılması amacıyla, TİGEM Genel Müdürlüğü Urfa Ceylanpınar tesislerine bir gezi düzenlenmesi ve burada “Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme Toplantısı” gerçekleştirilmesi kararı alınmış ve bu doğrultuda, Birliğimiz üyesi kurum ve kuruluşlardan yöneticilerin katılımıyla 19-20 Mayıs 2017 tarihlerinde bu program gerçekleştirilmiştir.

Bu program dahilinde, 19 Mayıs 2017 Tarihinde Urfa Ceylanpınar tesislerinde yapılan toplantıda, Birlik Başkanımız Sayın Nevzat ŞATIROĞLU bir açılış konuşması yaparak birlik olarak düzenlemekte olduğumuz Kurumlararası Diyaloğu Geliştirme toplantılarının önemine vurgu yaparak bu çerçevede, misafirperverliğinden dolayı TİGEM Genel Müdürlüğü’ne teşekkür edip sözü TİGEM Genel Müdürümüz ve Birliğimiz Başkan Vekili Sayın Mehmet TAŞAN’a bıraktı.

TİGEM Genel Müdürümüz, bir tanıtım sunumu gerçekleştirerek TİGEM’in faaliyetleri, tarım politikaları vb. konular hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

Ayrıca, bu toplantıda, üyelerimizin sorunları ve muhtemel işbirliği imkanları da tartışılmıştır.

Kapanış konuşmasında Birlik Başkanımız Sayın Nevzat ŞATIROĞLU katılımcılara teşekkür edip bir sonraki toplantıda tekrar görüşme dileğinde bulunarak toplantı sonlandırılmıştır.

20 Mayıs 2017 tarihinde ise, TİGEM Urfa Ceylanpınar tesisleri gezilerek yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verilmiştir. Buradan, EÜAŞ Genel Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Barajına gidilmiş ve baraj ziyareti gerçekleştirilerek baraj hakkında bir sunum alınmıştır. Barajın gezilmesinin ardından program sona ermiştir.

Toplantı Programına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

TİGEM GEZİ ve TOPLANTI PROGRAMI